Cenovnik usluga

Svaka agencija ima cenovnik za svoje usluge, a i mi nismo izuzetak. Međutim, cenovnik je samo jedan aspekt našeg poslovanja. Više verujemo u direktnu komunikaciju i personalizovan pristup svakom klijentu, jer želimo da razumemo vaše specifične potrebe i ciljeve. Smatramo da je upravo ta interakcija ključ za uspešnu saradnju, jer nam omogućava da bolje razumemo vaše potrebe.

Iako se mnoge stvari mogu dogovoriti online, naše dugogodišnje iskustvo pokazuje da se najbolji poslovi i saradnje ostvaruju kroz direktan kontakt i lične susrete. Upoznavanje sa vama omogućava nam da stvorimo dublje razumevanje i da pružimo usluge koje su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Cene naših usluga zavise od obima i zahteva projekta. Naš cilj je da vam pružimo vrednost koja premašuje cenu usluga i da unapredimo vaš posao.

Što se tiče veb sajtova, kvalitetan i profesionalan veb sajt zaista ne može koštati samo 100€. Kvalitetna izrada veb sajta uključuje mnogo više od šablonskih rešenja. Ovo podrazumeva prilagođeni dizajn, funkcionalnosti, optimizaciju za pretragu (SEO) i druge aspekte koji zahtevaju stručnost i trud.

Naša agencija ne veruje u priče o “Google ekspertima” koji dolaze na vrata. Google nudi certifikacije i obuke za stručnjake, a mi smo ponosni na naše sertifikovane stručnjake za Google servise kao što su AdWords kampanje, Google Analitika i Webmaster Tools. Naše usluge su rezultat stručnosti i pravilnih pristupa, ne slučajnosti.

Kvalitetne profesionalne fotografije zaista zahtevaju visokokvalitetnu opremu i stručnost. Cene variraju u zavisnosti od potreba i zahteva, a mi pružamo visokokvalitetne fotografije koje odražavaju vrednost vašeg brenda ili proizvoda.

Cene naših usluga su pristupačne i zasnovane na vrednosti koju pružamo. Naš cilj je da vam pomognemo da postignete uspeh, a cena je samo jedan deo šire slike. Pozivamo vas da nas upoznate i vidite kako možemo unaprediti vaše poslovanje.