Google AdWords kampanja

Google AdWords kampanja

Šta je i kako funkcioniše Google AdWords kampanja?

Google AdWords kampanja predstavlja moćan alat za ciljano oglašavanje na najvećem internet pretraživaču, Google-u. Ova forma oglašavanja omogućava kompanijama da se istaknu i postignu vidljivost na prvoj stranici Google pretrage za odabrane ključne reči i fraze. Na primjer, kompanija koja pruža usluge iznajmljivanja automobila u Beogradu želiće da se pojavljuje na vrhu rezultata pretrage kada korisnik unese ključnu frazu “najam automobila Beograd.”

Kako vodimo vašu AdWords kampanju?

Naša agencija vodi vašu AdWords kampanju pažljivo i stručno. Prvo, analiziramo online tržište, konkurenciju i ključne reči kako bismo osmislili strategiju. Zatim, istražujemo i biramo odgovarajuće ključne reči i fraze koje su povezane sa vašim poslovanjem i koje korisnici traže na internetu.

Kako možete da dođete do novih kupaca i klijenata preko AdWords kampanje?

Naša AdWords kampanja je fokusirana na precizno ciljanje tržišta. Koristeći ogromnu Google-ovu bazu podataka sa više od 40 milijardi web stranica, mi možemo da usmerimo vašu kampanju prema odgovarajućoj publici. To znači da ćemo privući potencijalne kupce i klijente koji traže proizvode ili usluge koje vi nudite.

Da li su rezultati primene AdWords kampanje merljivi?

Rezultati naše AdWords kampanje su potpuno merljivi. Redovno šaljemo izveštaje o efikasnosti kampanje, omogućavajući vam da pratite performanse i vidite kako vaša kampanja napreduje.

Da li dajemo garancije za vođenje AdWords kampanje?

Mi garantujemo uspeh AdWords kampanje koju sprovodimo. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da vaša kampanja postigne ciljeve i donese vidljive rezultate. Ako to ne postignemo, naše usluge se ne naplaćuju.

Koliko je potrebno uložiti novca u AdWords kampanju i koja je cena klika?

Google ne zahteva minimalna ulaganja za AdWords kampanje, tako da možete prilagoditi svoj budžet. Cena klika varira i zavisi od konkurencije, kvaliteta kampanje i vašeg web sajta. Može se kretati od 0,01€ do 5€ po kliku.

Cene naših usluga su pristupačne i zavise od obima i zahteva vaše kampanje. Naša agencija nudi fleksibilne opcije koje odgovaraju vašem budžetu i ciljevima.

Ako koristite naše usluge, garantujemo da ćete se redovno pojavljivati na prvoj stranici Google pretrage za ključne reči i fraze koje su bitne za vaše poslovanje.